Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Nova niža cijena

U tvrtki IKEA smatramo da je jedini način za snižavanje cijene zadržavanje iste sjajne kvalitete. Zato provodimo toliko vremena tražeći najbolji način dizajniranja, proizvodnje i (plosnatog) pakiranja za sve naše proizvode.

Svi proizvodi s novom nižom cijenom

Sortiraj i filtriraj

proizvoda
Usporedi

2673 proizvodi u rezultatu

Prikazuje se 24 od 2673

Niske, kako? Saznaj lako.

U mogućnosti smo ponuditi pristupačne proizvode koristeći pametnije dizajne, plosnato pakiranje i proizvodnju u velikim količinama. Sjajna kvaliteta, bez kompromisa...

Proizvodnja u velikim količinama

Što ti se više sviđa, tim više to radimo. Naravno, što više radimo, manje plaćamo. Što manje mi plaćamo, i ti plaćaš manje. Što manje plaćaš, više ti se sviđa. A svi znamo kako to završava...

Pametan dizajn

Od širine rupa do veličine vijaka, princip je prilično jednostavan: što više podjednako dizajniramo ovakve detalje, manje vremena (i novca) trošimo – mi pri proizvodnji, ti pri montaži. Zato pametan dizajn sve olakšava. Ponajviše, snižavanje cijena.

Plosnato pakiranje

Zašto koristimo plosnato pakiranje? Zato što štedi prostor - a prostor štedi novac. Zamisli da korištenjem plosnatog pakiranja možemo utovariti dvostruko više proizvoda u jedan kamion. To znači da će nam trebati samo polovica ukupnog broja kamiona, čime ćemo svima uštedjeti novac, što je sjajno. Pritom brinemo o našem planetu, što je još bolje.