Siirry pääsisältöön

IKEA - Huonekaluliike ja sisustuskauppa

Vielä ehdit IKEA Family -viikoille!

Nyt kannattaa suunnata sisustusostoksille, sillä luvassa on tarjouksia ja etuja ihan vain perheen kesken. IKEA Family -viikoilla 10.3. asti monet tuotesuosikit -20 % jäsenhintaan + paljon muuta. Tule pian!

Katso kaikki tarjoukset
Sinisellä pohjalla valkoinen teksti 'IKEA Family -viikot Paljon tuotteita -20 %', alaosassa keltainen raita.
Seinää vasten BESTÅ-säilytysjärjestelmä vaaleaa puuta. Kaapiston päällä kukkia maljakoissa ja koriste-esineitä.
Puinen NACKANÄS-ruokapöydäntuoli punotulla istuinosalla NACKANÄS-ruokapöydän ääressä.
Seinällä pyöreä VRIGSTAD-peili punotulla reunuksella.
Oranssilla sohvalla värikkäitä koristetyynyjä ja vaaleanpunainen HORNMAL-huopa.
Katso kaikki tarjoukset
Kaksi naista IKEA-tavaratalon ulkopuolella. Toisella olallaan sininen FRAKTA-kassi ja toisella kainalossaan tuotepakkaus.

Olethan jo IKEA Family -jäsen?

Jäsenenä saat mm. seuraavat edut:

  • tuotetarjouksia + suunnittelupalveluita jäsenhintaan
  • uutiskirjetilaajalle alennuskuponkeja ostoksista
  • ilmainen postipaketti yli 65,- tilauksille
  • ilmainen Hupsista-vakuutus
  • ilmainen kuppi kahvia tai teetä + paljon herkullisia etuja ravintolassa

 

Katso kaikki jäsenedut ja tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme ja uutuuksistamme!

Tutustu IKEA Family -jäsenetuihin
Psst! Kaikki pelipöydät ja -tuolit nyt -20 %.</a></p>","quote":"","cite":"","jobtitle":"","textAreaType":"text","textAreaLink":{"type":"external","openInNewWindow":false,"url":"https://www.ikea.com/fi/fi/live-shopping/shows/dCaPulBip8T3ZUoCGUIz/?itm_content=frontpage&itm_element=banner&itm_campaign=ikealive"},"textAreaButtonLabel":"Siirry seuraavalle tasolle","textAreaButtonIsPrimary":true,"imagelink":{"type":"external","openInNewWindow":false,"url":"https://www.ikea.com/fi/fi/live-shopping/shows/dCaPulBip8T3ZUoCGUIz/?itm_content=frontpage&itm_element=banner&itm_campaign=ikealive"},"backgroundColor":{"type":"fixed-color","value":"neutral7"},"layout":"image-text-landscape"},"settings":{"siteFolder":"fi/fi","productFragmentsEsiUrl":"https://www.ikea.com/fi/fi","siteBaseUrl":"https://www.ikea.com","locale":"fi-FI","textDirection":"ltr"},"translations":{"ariaLabelOpenNew":"Avautuu uuteen välilehteen tai ikkunaan","quotationMarksOpen":"\"","quotationMarksClose":"\""}}">
Tubettaja Eeddspeaks nojaa mustaan pelituoliin LÅNESPELARE-muki kädessään.

IKEA Live – mukana Eeddspeaks!

Pelaaminen on välineurheilua, joten nyt kannattaa päivittää pelivarusteet kuntoon. IKEA Livessä tutustuttiin pelituotteisiimme tubettaja Eeddspeaksin kanssa, katso tallenne!

Psst! Kaikki pelipöydät ja -tuolit nyt -20 %.

Siirry seuraavalle tasolle

Juuri nyt

Tutustu viimeisimpiin uutisiin, tuotevinkkeihin & palveluihin sekä tuleviin tapahtumiin ja aktiviteetteihin.

Kurkkaa ajankohtaiset kampanjat & edut
Kurkkaa ajankohtaiset kampanjat & edut
Vihreää taustaa vasten kolme henkilöä, jotka syövät pyöryköitä. Keskellä valkoinen teksti 'Pyörykkäperjantai -50 %' ja 'Lihattomat pyörykät 8 kpl 2,99, norm. 5,99'.

Onnea on Pyörykkäperjantai

Kaikki ravintolan pyörykkäannokset puoleen hintaan IKEA Family -jäsenille perjantaisin. Maukas startti viikonloppuun koko sakille ja kaikille kukkaroille! 

Psst! Kaikille Pyörykkäperjantai-asiakkaille yllätysetu. 

Pistä pyörykäksi

Ulkokalusteet nyt verkkokaupasta

Sisusta parveke tai suojainen terassinnurkka valmiiksi kevätauringon ensisäteille, ja varaa huopa sekä termoskannu käden ulottuville. Psst! Kaikki huovat, termoskannut, -pullot ja -mukit nyt -20 % + valikoima ulkokalusteita uuteen alempaan hintaan!

Tästä puutarhaan ja parvekkeelle
TÄRNÖ-puutarhatuoli pihalla rakennuksen edessä kevätauringossa. Tuolilla kahvikuppi ja huopa, vieressä näkyy lumikasan rippeet.
Tästä puutarhaan ja parvekkeelle

Huonekaluliike täynnä inspiroivia elämyksiä

Tervetuloa IKEA-verkkokauppaan ja IKEA-tavarataloon! IKEA on suosittu huonekaluliike ja sisustuskauppa ympäri maailman. IKEA ei ole pelkkä perinteinen huonekaluliike vaan ainutlaatuinen ja elämyksellinen sisustajan tavaratalo, josta löytyy edullisten huonekalujen lisäksi laaja valikoima kodinsisustustuotteita, herkullinen ravintola, lasten palvelut ja yritysmyynti. Tavaratalomme ja verkkokauppa esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja ja tuoreita huonekalu-uutuuksia. Lähes kaikki huonekalut ja sisustustuotteet ovat ostettavissa myös verkkokaupasta ja IKEA-sovelluksesta.

Olemme työskennelleet 80 vuoden ajan luodaksemme parempaa arkea meille tavallisille ihmisille. Kehitämme jatkuvasti kestäviä ja edullisia huonekaluja, kalusteita sekä sisustustarvikkeita. IKEA huonekaluliike ja sisustuskauppa tarjoaa inspiroivaa sisältöä sekä kattavan valikoiman sisustustuotteita ja palveluita. Voit tilata huonekaluliikkeestämme huonekaluja ja kalusteita, kuten sänkyjä, vaatekaappeja ja työpöytiä kotiinkuljetuksella sinulle sopivaan ajankohtaan. Tai voit noutaa verkkokaupasta tilatut huonekalut kätevästi tavaratalosta lähellä sinua. Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät kalusteita keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja kaikkiin kodin tiloihin. Tarjoamme lisäksi erilaisia suunnittelupalveluita, joissa asiantuntijamme auttavat esimerkiksi uuden keittiön suunnittelussa tai tilaasi sopivan vaatesäilytysjärjestelmän räätälöinnissä. Asennuspalveluistamme saat apua huonekalujen kokoamiseen ja asennukseen, ja kierrätyspalvelumme huolehtii, että vanhat kalusteesi toimitetaan asianmukaisesti kierrätykseen. Second hand -palvelun avulla myyt sujuvasti käytetyt IKEA-huonekalusi, joita et enää tarvitse.

Huonekaluliikkeet Suomessa

IKEA-huonekaluliikkeet sijaitsevat Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa ja Kuopiossa. Suomen ensimmäinen IKEA-tavaratalo avattiin vuonna 1996 Espoossa. Tavaratalojen lisäksi IKEA-Suunnittelustudiot löytyvät Helsingistä, Jyväskylästä ja Oulusta.

IKEA. Kotona käy kaikki.