Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Postele

Taky se po náročném dni těšíte na to, jak večer ulehnete do postele? Kvalitní a pohodlná postel je základem pro to, abychom se opravdu dobře vyspali a do dalšího dne vstoupili odpočatí a plni sil. V naší nabídce najdete postele různých rozměrů a provedení. Jak vybrat tu pravou postel?

Získejte zážitek jako v butikovém hotelu (bez nutnosti odhlášení v brzkých hodinách)

Dodejte své ložnici nádech sofistikovanosti v podobě čalouněného rámu postele TÄLLÅSEN. Čisté linie, lakované kovové nohy a polstrované čelo z ní dělají zcela jedinečný kousek. A s pomocí snímatelného potahu docílíte toho, aby stále vypadala jako nová.

Prohlédněte si všechny postele s úložným prostorem
Šedozelená polstrovaná postel TÄLLÅSEN u zelené zdi. Na posteli je nedbale pohozené povlečení a zelený pléd.
Část čela šedozeleného čalouněného rámu postele TÄLLÅSEN u zelené zdi, vedle kterého leží polštář.
Prohlédněte si všechny postele s úložným prostorem

Seřadit a filtrovat

Počet položek:
Porovnat

Výsledný počet výrobků: 1334

Další možnostiSLATTUM Čalouněný rám postele 140x200 cm

SLATTUM Čalouněný rám postele, Knisa jasně modrá, 140x200 cmSLATTUM Čalouněný rám postele, Knisa světle šedá, 140x200 cmSLATTUM Čalouněný rám postele, Vissle tmavě šedá, 160x200 cmSLATTUM Čalouněný rám postele, Knisa světle šedá, 160x200 cm

Další možnostiMALM Rám postele, 2 úložné díly 140x200 cm

MALM Rám postele, 2 úložné díly, bíle mořená dubová dýha/Luröy, 160x200 cmMALM Rám postele, 2 úložné díly, bíle mořená dubová dýha/Leirsund, 180x200 cmMALM Rám postele, 2 úložné díly, černohnědá, 160x200 cmMALM Rám postele, 2 úložné díly, černohnědá/Lönset, 140x200 cmMALM Rám postele, 2 úložné díly, bílá/Leirsund, 140x200 cmMALM Rám postele, 2 úložné díly, bílá, 180x200 cm

Další možnostiMALM Postel s úložným prostorem 180x200 cm

MALM Postel s úložným prostorem, černohnědá, 140x200 cmMALM Postel s úložným prostorem, černohnědá, 160x200 cmMALM Postel s úložným prostorem, černohnědá, 180x200 cmMALM Postel s úložným prostorem, bílá, 160x200 cmMALM Postel s úložným prostorem, bílá, 140x200 cm
Zobrazuje se 24 z 1334

Klidná ložnice bez nepořádku

Pokud chcete vytvořit dokonalou atmosféru pro kvalitní spánek, váš pokoj by měl být uklizený, klidný a odpočinkový. Výběrem postele, která vám pomůže odklízet nepořádek, ušetříte prostor a získáte úložný prostor navíc na všechny vaše věci. Tak se budete moct soustředit na cenný spánek.

Prohlédněte si všechny dvoulůžkové postele
V moderní místnosti se stěnou ze světlého dřeva stojí postel NORDLI, která má jednu zásuvku vespod otevřenou. Nad ní jsou umístěné lampy.
Béžová světlem zalitá místnost s bílou postelí a komodou MALM. Přes postel leží béžová deka.
V tmavě zelené místnosti je postel s povlečením se zeleným vzorem. Zásuvky vespod postele jsou vytažené, aby bylo vidět složené prádlo.
Ve světlem zalité a vzdušné místnosti stojí bílá postel HEMNES s nebesky modrým povlečením a noční stolek. Na zemi leží ratanový koberec.
Brzké ranní světlo dopadá oknem na postel SAGESUND s květovaným povlečením. Vedle visí ratanová lampa.
Prohlédněte si všechny dvoulůžkové postele

Existuje ohromné množství postelí – a všechny mohou být pohodlné , ale pro různé potřeby, různé lidi, různé prostory a různá životní stadia. U nás najdete veliký výběr nejrůznějších druhů postelí a to není zdaleka všechno. U mnohých z našich postelí si můžete zvolit matrace různé tvrdosti, abyste si mohli přesně vybrat, jak chcete spát, a abyste si co nejlépe odpočinuli.

Barvy a rámy postelí

U většiny našich postelí se prodává zvlášť rám a zvlášť matrace. To znamená, že můžete podle libosti kombinovat styl a vzhled postele s matrací podle vlastního výběru. Z našeho širokého sortimentu rámů postelí si bez problémů vyberete rozměry i styl, které se vám líbí. Můžete si rovněž zvolit výšku postele, což vám může usnadnit vstávání – tedy alespoň fyzicky, psychicky budete možná muset i tak bojovat s nutkáním v té teploučké, pohodlné posteli zůstat.

Součástí některých našich postelí jsou i zásuvky nebo jiná chytrá řešení, nabízíme také praktický úložný prostor pod postel. Pod patrovou postelí například najdete police nebo skříňky, což se báječně hodí, pokud máte málo místa nebo chcete, aby vám postel zabrala co nejméně prostoru. A barvy? Na své si přijde každý. Kdo miluje čistou klasiku, ocení náš širokých výběr bílých postelí. Preferujete-li tajemnou černou nebo divočejší odstíny, stačí si vybrat v naší barevné palety v naše filtrovací liště.

Rozměry postelí

Postele mívají nejrůznější tvary i rozměry. Přestože však mohou vypadat různě a různé rámy postelí mají skutečně různé velikosti, standardní rozměry postelí pro dospělé jsou stejné. Matrace bývá obyčejně 200 cm dlouhá, liší se však její šířka. Postele a postýlky pro děti budou mít jiné rozměry, a to jak šířku, tak i délku. U dospělých právě šířka určuje velikost postele. Níže si můžete prohlédnout standardní rozměry postelí pro dospělé od nejužších po nejširší. Z postelí pro jednoho nabízíme postel 80x200 a pro ty, kteří mají rádi prostor, také postel 90x200

Navrhněte si vlastní postel

Prošli jste si nabídku a jiskra nepřeskočila? Nevadí, tenhle příběh může mít šťastný konec. Svou postel snů si můžete jednoduše vytvořit sami. Jak? V našem návrháři postelí si sestavíte postel na míru od barvy rámu přes matraci až po polštářek.

Bez kvalitní postele se neobejdete

Dobře vybraná postel s kvalitní matrací je zárukou toho, že se ráno budete probouzet odpočatí, plni nových sil a dost možná i s úsměvem na rtech. Že vaše postel vrže, je malá nebo matrace proleželá? Nejvyšší čas pořídit si novou postel! Jak ji vybrat?

  • Prvním krokem je výběr konstrukce. Vsadíte na válendu, u které už nemusíte nic řešit, nebo si koupíte trojdílnou postel, u které vás čeká nejen investice do rámu, ale extra taky do roštu a matrace?
  • Z jakého materiálu by měl být rám postele? Dáte přednost polstrovanému rámu, nebo tomu z masivu a překližky, který je odolný a bude vám sloužit klidně desítky let?
  • A co rozměry? Jak velkou postel hledáte? Vybíráte dětskou postel, postel pro jednoho nebo snad manželskou postel?