Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Šatní skříně

Schválně. Kde máte uložené všechno svoje oblečení? Spodní prádlo je určitě v prádelníku, ale šaty, sukně, kabáty, košile, kalhoty, trička? Ty patří do šatní skříně, která by neměla chybět nejen v žádné ložnici, ale ani předsíni. Jak vybrat šatní skříň, do které všechno hravě a rychle uložíte?

Skoro tak elegantní jako nažehlené oblečení uvnitř

Při pohledu na nové posuvné dveře GRIMO se rozbuší srdce leckterého milovníka módy. Jsou zčásti plné a zčásti prosklené, takže působí velmi vyváženě a pomohou ve vaší ložnici vytvořit iluzi většího prostoru. A samozřejmě nechají vyniknout vaše oblíbené kousky. Co víc si přát?

Video: Video zachycující pohyb posuvných dveří GRIMO.
Šatní skříň PAX stojící v jasně červené místnosti, s bílými posuvnými dveřmi GRIMO, kterými je vidět několik krabic a oblečení ve světlých barvách.

Seřadit a filtrovat

Počet položek:
Porovnat

Výsledný počet výrobků: 695

Další možnostiSMÅSTAD / PLATSA Šatní skříň 60x42x123 cm

SMÅSTAD Šatní skříň, bílá/bříza, 60x42x123 cmSMÅSTAD Šatní skříň, bílá/šedá, 60x42x123 cmSMÅSTAD / PLATSA Šatní skříň, bílá/fialová, 60x42x123 cmSMÅSTAD Šatní skříň, bílá/světle růžová, 60x42x123 cmSMÅSTAD Šatní skříň, bílá/povrch: tabule, 60x42x123 cmSMÅSTAD Šatní skříň, bílá/světle tyrkysová, 60x42x123 cm
Zobrazuje se 24 z 695

Vylaďte si domácnost tou správnou šatní skříní a spoustou dalšího

Aby spolu vše hezky ladilo, můžete si úložný nábytek vybrat ze systému nebo série.

Série IDANÄS
Série VIHALS
Série HAUGA

Šatní skříně všech velikostí a forem

Šatní skříň obvyklých rozměrů jednoduše nemusí sednout všem. Ani do každé životní etapy. Když bydlíte někde, kde neplánujete zůstat natrvalo, v malém bytě nebo netypickém prostoru, může ukládání oblečení vyžadovat poněkud kreativnější přístup. V našem širokém sortimentu najdete klasické šatní skříně, ale i poměrně netradiční varianty, abyste mohli oblečení skladovat přesně tak, jak chcete a potřebujete.

Bílá šatní skříň VIHALS s dvojími dvířky stojící v bílé ložnici s bílými lampami a černými detaily.
Bílá šatní skříň VUKU připomínající stan, která stojí v rohu garáže mezi dvěma úložnými díly.

Tohle řešení sedne opravdu každému

Prostorná, praktická a minimalistická šatní skříň, kterou potřebujete stejně nutně jako ty třiadvacatery džíny. Pokud vám prostor později dojde zas, kupte si další skříň ze série KLEPPSTAD a všechno bude krásně ladit.

Bílá šatní skříň KLEPPSTAD s trojími dveřmi v bílém prostoru. O šatní skříň KLEPPSTAD je opřená kupička poskládaných džínů.
Výřez z větší fotky, který zachycuje tyč v šatní skříni KLEPPSTAD. Na tomto obrázku jsou vidět tři džínové bundy na ramínkách.
Výřez z větší fotky, který zachycuje tyč v šatní skříni KLEPPSTAD. Pohled zblízka na čtyři ramínka. Na třech z nich visí džínové bundy.
Pohled zblízka na polici šatní skříně KLEPPSTAD, kde jsou srolované osmery džíny.
Pohled zblízka na polici šatní skříně KLEPPSTAD s komínkem poskládaných džínů.

Šatní skříň najde uplatnění nejen v ložnici

Když se řekne šatní skříň, každý si hned vybaví ložnici. To ale není jediné místo, kde taková skříň najde uplatnění. Co ji takhle dát i do předsíně a věšet do ní bundy a kabáty?

Jak vybrat šatní skříň do ložnice?

Šatní skříně do ložnice by měly být dostatečně hluboké na to, abyste do nich nejen uložili složená trička, svetry a mikiny, ale také tam mohli zavěsit kabáty. Mezi nejdůležitější parametry pro výběr šatní skříně do ložnice tak patří rozměry. Hloubka by se měla pohybovat mezi 60-70 cm, na výšku klidně může skříň měřit i přes dva metry. Mezi další parametry patří tvar skříně, otevírání dveří, materiál i uspořádání skříně. Budou v ní i poličky, nebo jen tyč na zavěšení ramínek? A co barva? Vyhraje skříň bílá, černá, modrá nebo zcela jiná?

Víte, že na šatní skříni do ložnice oceníte určitě i zrcadlo, abyste mohli kontrolovat svůj vzhled? Nebo můžete vsadit na modulární šatní skříně, které si sami sestavíte dle svých potřeb. Taková modulární skříň je praktická a může být otevřená, zavřená, s poličkami, organizéry, prostě co se vám zlíbí.

Jak vybrat šatní skříň do předsíně?

Do předsíně se hodí vysoké šatní skříně, které jsou dostatečně hluboké na zavěšení kabátů, dveře mohou být skládací, křídlové i posuvné. Počet dveří se odvíjí od množství úložných sekcí, vnitřní uspořádání zorganizujte tak, abyste tam dali vše, co potřebujete.

Víte, že i do předsíně se hodí modulární šatní skříně?

Na jakou barvu šatní skříně vsadit?

Barvu skříně vybírejte podle barvy stěn a ostatního zařízení místnosti, slaďte s tím i úchytky na skříň.

 

Skříně na oblečení zajistí, že vaše módní kousky, boty i další věci budou velmi prakticky i stylově uložené. Mnohé z našich šatních skříní jsou k dostání s vnitřním vybavením, jako jsou šatní tyče a poličky, jež vám pomohou věci uspořádat. Vzhled skříně si můžete uzpůsobit podle svého vkusu – vybírejte vnitřní vybavení, které se vám bude hodit. Systém vestavěných skříní PAX vám umožňuje navrhnout si vlastní vzhled, velikost i interiér skříně.

Šatní skříně do ložnice – vestavěné, nebo samostatné?

Šatní skříň lze zakomponovat do ložnice tak, aby vypadala jako její nedílná součást, nebo může v místnosti stát jako samostatný kus nábytku. Začlenit šatní skříň do místnosti bývá v menší ložnici obtížné. V tom případě může být nejlepším řešením vestavěná skříň, protože si můžete zvolit rozměry přesně podle prostoru, který mate k dispozici. Další možností je menší, jedno nebo dvoudveřová skříň, která se dobře vejde i do omezeného prostoru. Samostatná šatní skříň do pokoje může být v ložnici hlavním kusem nábytku. U nás najdete hotové skříně se zrcadlem ve dveřích nebo se zrcadly na místě dveří, díky nimž může být místnost prostornější i stylovější.

Využijte prostor efektivně

Posuvné dveře

Když si pořídíte šatní skříně s posuvnými dveřmi, nepotřebujete prostor před skříní – dveře se jednoduše posouvají v rámu skříně. To může být v menších bytech ideální řešení.

Rohové skříně

Někdy je nejlepším řešením umístit skříň na oblečení do kouta. V takovém případě je nejlepší volbou rohová šatní skříň, protože je jednak praktická, a jednak v rohu místnosti dobře vypadá. U nás najdete velký výběr šatních skříní do rohu, takže mezi nimi určitě bude i ta, která bude vyhovovat jak vašemu bytu, jak vašemu vkusu.     

Rohová šatní skříň je i praktickým řešením

Bojujete doma s každičkým centimetrem? Přemýšlíte, jak si vytvořit další úložné prostory? A využili jste už roh místnosti? Že ne? Pak do něj dejte rohovou skříň, která vám vykouzlí tolik prostoru, že se vám o tom ani nesnilo. Rohová skříň svým vzhledem může připomínat šatnu, své využití najde v ložnici, studentském pokoji i dalších místnostech.

Jakou rohovou šatní skříň vybrat?

Ve srovnání s klasickou skříní šetří prostor, díky ní využijete i ten kousek místnosti, se kterým si běžně nevíte rady a dáváte do něj maximálně květináč nebo stojací lampu. Rohová skříň se hodí jak do větších, tak menších interiérů, vsadit můžete na nenápadnou rohovou skříň, které si skoro nevšimnete, tak na tu moderní, která vás zaujme na první pohled. Podobné to je i s uspořádáním, její součástí mohou být police, šuplíky i jiné výsuvné úložné díly, abyste ve věcech měli pořádek.

Navrhněte si vlastní skříň

Nezaujala vás žádná z našich kombinací? Tak proč si nevytvořit vlastní řešení na šroubek přesně dělané pro váš domov? Vyberte si některý z našich plánovačů šatních systému, navrhněte si šatní skříň od korpusu přes dveře až po vnitřní vybavení a od vysněné skříně vás už bude dělit doslova jen pár kliknutí.

Chci si naplánovat vlastní šatní skříň ->