Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Systém PAX

Díky vestavěným šatním skříním můžete maximálně využít úložný prostor, který máte k dispozici. U našich šatních skříní PAX rozhodujete o všem sami – o rozměrech, stylu, dvířkách i vnitřním vybavení na roztřídění věcí. Pohlédněte si naše navrhované kombinace nebo si vytvořte své vlastní.

Pokles cen pokračuje i na jaře

Trvale jsme snížili ceny už téměř 6 000 výrobků. Proč? Protože váš domov si to zaslouží. Nakupujte za doposud nejnižší ceny ještě dnes.

Všechny výrobky
Všechny výrobky

Jak si vybrat šatní skříň?

Nevíte si rady, jakou vybrat šatní skříň nebo dokonce celou šatnu, aby co nejvíce vyhovovala vašim potřebám? Nebo prostě jen chcete vyměnit svou stávající skříň za takovou, do které se vejde všechno vaše oblečení a bude pěkně přehledně uspořádané? Prohlédněte si naše živé vysílání a my vám krok za krokem ukážeme náš chytrý systém šatních skříni PAX a spostu tipů a triků, jak jej vybavit.

Více informací

Vybírejte z mnoha hotových sestav PAX. Nebo si vytvořte vlastní ideální sestavu z naší široké nabídky rámů, dveří a vnitřního vybavení. Pro vaši ložnici nebo předsíň by mohla být tím nejlepším řešením šatní skříň PAX.

Plánování a konzultace

Rady na míru od odborníků

Více informací

Montážní služba

Profesionální služba – u vás doma nebo ve firmě

Více informací

Doprava a odvoz

Nákup vám doručíme, starý nábytek odvezeme

Více informací

Možnosti placení

Jak platit v obchodním domě a on-line

Více informací

Seřadit a filtrovat

Počet položek:
Porovnat

Výsledný počet výrobků: 919

Zobrazuje se 24 z 919

Využijte vaše prostorové možnosti na maximum díky šatnímu systému PAX

Systém šatních skříní PAX nabízí spoustu možností, jak uspořádat úložný prostor, který máte k dispozici. O všem rozhodujete sami, kdo si není jistý, ten může využít PAX plánovač jako konfigurátor vestavěné skříně.

Kolik prostoru máte k dispozici pro úložný systém? Jaká dvířka ke skříni zvolíte? Úzká nebo o něco širší? Na panty nebo posuvné dveře? Jak uspořádáte vnitřek skříně? Jakou barvu by měl váš regálový systém mít? Kolik poliček do něj umístíte? Jaké úchytky ozdobí čelo šatního systému? A co takhle osvětlení skříní? O tom všem můžete rozhodovat, když vsadíte na systém PAX.