Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Postele a matrace

Když je prostorným úložným dílem i vaše postel

Tyhle postele s úložným prostorem mají vespod velké zásuvky, do kterých se vejde všechno, co chcete uložit – oblečení, přikrývky navíc, liché ponožky. Jedna z nich má praktické čelo s přemístitelnými krabicemi a policemi, zatímco ta druhá má police za čelem – své oblíbené věci máte na dosah v obou případech.

Prohlédněte si všechny postele s úložným prostorem
V moderní místnosti se stěnou ze světlého dřeva stojí postel NORDLI, která má jednu zásuvku vespod otevřenou. Nad ní jsou umístěné lampy.
V místnosti v pastelových barvách s jasně fialovým povlečením stojí postel BRIMNES, za jejímž čelem se nacházejí police s malými krabicemi.
Prohlédněte si všechny postele s úložným prostorem

Pokles cen pokračuje i na jaře

Trvale jsme snížili ceny už téměř 6 000 výrobků. Proč? Protože váš domov si to zaslouží. Dopřejte si maličkosti pro radost nebo velkou jarní změnu. Můžete obojí. Nakupujte za doposud nejnižší ceny ještě dnes. 

Objevte všechny výrobky

Spánek, o kterém se vám může jen zdát

Kvalitní noční spánek překoná jen máloco. Ať už spíte na boku, na zádech, nebo s končetinami rozhozenými všemi směry, máme pro vás matraci s takovou tvrdostí, která bude vyhovovat vašemu stylu spánku. A ve velikostech a za ceny, které vyhovují vaší posteli i peněžence. Prohlédněte si různé matrace a najděte si dokonalé místo ke snění.

Prohlédněte si všechny matrace
Osoba stojí nad rámem postele se srolovanou matrací VÄSTEROY. Za ní je závěs a háčky s oblečením.
Matrace VÄSTEROY leží na rámu postele s polštářem, přes čelo postele je přehozená deka. Vzadu visí závěs.
Prohlédněte si všechny matrace

Pohovka, která je vždy připravená na hosty

Když obývací pokoj slouží i jako pokoj pro hosty, je skvělou volbou pohovka, kterou snadno přeměníte na pohodlné jedno- nebo dvoulůžko. Vysoký rám pohovky HEMNES navozuje příjemný pocit, že jste jako v pelíšku, a tři prostorné zásuvky vespod jsou ideální k uložení přikrývek navíc, polštářů a ložního prádla.

Prohlédněte si všechny postele pro hosty a pohovky
Tmavě šedá pohovka HEMNES se složeným povlečením TIMJAMSMOTT a několika rustikálními polštáři a dekami.
Pod oknem ve světlem zalité místnosti stojí tmavě šedá pohovka HEMNES, na ní leží polštáře v zemité barvě a hnědá deka.
Prohlédněte si všechny postele pro hosty a pohovky

Se sérií nábytku do ložnic snadno vytvoříte krásně sladěný prostor

Vyberte si do ložnice nábytek z některé z našich sérií.

Série MALM – spousta místa na ukládání a jednoduchý design, který se hodí do mnoha domácností
Série nábytku do ložnice BRIMNES – nábytek v moderním stylu se spoustou chytrých nápadů na ukládání, který je ideální do menších prostor
Série nábytku do ložnice HEMNES – nábytek z masivního dřeva v tradičním stylu se spoustou flexibilních úložných možností

Montážní služba

Profesionální služba – u vás doma nebo ve firmě

Více informací

Klikni a vyzvedni

Nakupte online a sami si zboží vyzvedněte

Více informací

Druhý život nábytku

Peníze za váš použitý nábytek IKEA

Více informací

Podmínky vracení zboží

Pokud nejste zcela spokojeni

Více informací

Kvalitní postel s matrací jsou důležitou součástí každé ložnice. Právě od jejích výběru se odvíjí kvalita našeho spánku. A co si budeme povídat, když se dobře nevyspíme, ráno jsme protivní, nic nás nebaví a máme co dělat, abychom z postele vůbec vstali a pustili se do každodenních povinností.

Postel tvoří rám, rošt a matrace

Základem každé postele je bytelný rám, který je pevný a nevrže. Doplnit ho musíte o rošt a pohodlnou matraci, které k rámu perfektně pasují. Když ale vybíráte postel, pohlídejte si také:

  • Rozměry postele-standardem pro jednolůžko je 90x200 cm, kdo chce víc místa, ten může sáhnout rozměru 140x200 cm. U dvojlůžka můžete volit mezi 160x200 cm a postele 180x200 cm.
  • Výška postele, na které závisí, jak se vám z postele bude vstávat. Odvíjí se od výšky toho, kdo na posteli bude spát, za ideální ale můžeme označit kolem 50 cm.
  • Konstrukci postele
  • Uspěchat nesmíte ani výběr matrace, která musí nejen pasovat k rámu postele, ale taky se vám na ní musí dobře odpočívat. Zaměřte se tak nejen na rozměry, ale také na tvrdost matrace a materiál, ze kterého je vyrobena.
  • Potřebujete u postele úložný prostor? Přizpůsobte se prostoru, který máte k dispozici. Zásuvky a přihrádky mohou být ukryté pod postelí, v některých případech ale i v jejím čele.