Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Rostliny a květináče

Pokles cen pokračuje i na jaře

Trvale jsme snížili ceny už téměř 6 000 výrobků. Proč? Protože váš domov si to zaslouží. Nakupujte za doposud nejnižší ceny ještě dnes.

Všechny výrobky
Všechny výrobky

Přemýšleli jste někdy, co se děje s použitými obaly od potravin?

Toto je nový nejlepší přítel vašich rostlin, květináč BUSKVERK. Je z 90 % vyrobený z recyklovaného materiálu, který pochází z obalů od potravin. Je tak dalším hmatatelným důkazem toho, jak moc nám záleží na šetření zdrojů. Chtěli byste ho použít venku? Klidně můžete! Ale aby se rostlinám vedlo co nejlépe, vyvrtejte do něj otvory pro odtok vody.

Čtyři šedé květináče BUSKVERK se čtyřmi různými rostlinami, vyrovnané v dokonalé řadě ve světlém zeleném prostoru.
Světlem ozářený sukulent v šedém květináči BUSKVERK stojícím v zeleném prostoru.

Rostliny, které neuvadnou ani po letech

Obklopte se zelení v podobě umělých rostlin FEJKA. Můžete si vybírat – od závěsných rostlin přes popínavé až po ty s velkými listy. Zůstanou zelené dokonce i v zimě a bez slunečního svitu, čímž vám podstatně usnadní výzdobu prostoru. A to nejdůležitější, není potřeba je zalévat!

Prohlédněte si všechny umělé rostliny a květiny
Roh místnosti v bohémském stylu se závěsnými rostlinami FEJKA, otevřeným policovým dílem EKENABBEN a zarámovanými uměleckými díly.
Šatnu v zelené ložnici tvoří zástěny, otevřené šatní skříně s posuvnými dveřmi, koberce a rostliny.
Prohlédněte si všechny umělé rostliny a květiny

Více zeleně s nulovými náklady

Líbilo by se vám, kdybyste si oblíbené pokojové květiny mohli sami namnožit snadno a elegantně? Sada na množení VATTENKRASSE dopřeje řízkům vašich rostlin špičkovou péči.

Ruka stříkající pomocí rozprašovače na rostliny VATTENKRASSE vodu na řízky rostlin v sadě na množení rostlin VATTENKRASSE, která stojí na parapetu.
Sada na množení rostlin VATTENKRASSE s řízky několika rostlin a rozprašovač na rostliny VATTENKRASSE v provedení slonová kost / zlatá na parapetu.

Klikni a vyzvedni

Nakupte online a sami si zboží vyzvedněte

Více informací

Doprava a odvoz

Nové doručíme, staré odvezeme

Více informací