Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Koupelnový nábytek

Koupelnový nábytek je nedílnou součástí každé koupelny. Své místo tu má nejen sprchový kout nebo vana, ale i umyvadla, zrcadla, skříňky a úložné prostory do koupelny. Celkový dojem z místnosti můžete podtrhnout dobře vybraným osvětlením, které se hodí i k použití v koupelně, a textilem, jako jsou ručníky, osušky, předložka před vanu apod. To všechno dělá z koupelny místo, kde je radost zrelaxovat po náročném dni. Vybavte si tu svou tím nejlepším koupelnovým nábytkem a doplňky, které jsou pro vás jako stvořené.

Nezaslouží si konečně něco lepšího i váš zubní kartáček?

Vylepšete svou koupelnu novou koupelnovou sadou ÅLTJÄRN v okouzlujícím retro stylu. Trio ze smaltované oceli se postará, aby mýdlo, šperky a ostatní malé předměty zůstávaly tam, kde mají, a ještě luxusně omladí celé umyvadlo.

Tři smaltované dávkovače na mýdlo, dva kelímky na zubní kartáčky a tři podnosy ze sady ÅLTJÄRN, s mýdly a zubními kartáčky.
Smaltovaný dávkovač na mýdlo, kelímek na zubní kartáček a podnos ze sady ÅLTJÄRN na béžovém povrchu.

Pokles cen pokračuje i na jaře

Trvale jsme snížili ceny už téměř 6 000 výrobků. Proč? Protože váš domov si to zaslouží. Nakupujte za doposud nejnižší ceny ještě dnes.

Všechny výrobky
Všechny výrobky

Ukažte v koupelně svůj styl

Ze svých estetických nároků nemusíte slevit ani v koupelně – ať je velká, nebo malá. Pokud je maličká, nejspíš se vám všechny nezbytnosti nepovede uložit bez chytrých triků, ale to vůbec nevadí. V jednoduchosti je krása. Vyberte si řešení, které odpovídá vašim potřebám, k tomu ladící doplňky a máte hotovo.

Prohlédněte si všechny koupelnové toaletní skříňky
Koupelna laděná do světlých šedých tónů s bílou umyvadlovou skříňkou HEMNES, velkým zrcadlem a černou skříní s prosklenými dvířky.
Šedá umyvadlová skříňka ENHET vedle poličky s háčky, kde visí dva ručníky, v koupelně s růžovými stěnami.
Prohlédněte si všechny koupelnové toaletní skříňky

Naše sladěné systémy nábytku do koupelny

Systém ÄNGSJÖN do koupelny – moderní oáza klidu v teple domova
Systém TÄNNFORSEN do koupelny – nadčasový design a moderní pohodlí
Systém HAVBÄCK do koupelny – krásná jednoduchost
Systém NYSJÖN do koupelny – chytré úložné prostory do malých koupelen
Systém HEMNES do koupelny – klasický skandinávský styl
Systém ENHET do koupelny – přizpůsobitelné řešení do koupelny za sympatickou cenu

Maličkosti, které koupelně dají tvář

Chytré a atraktivní doplňky dodají koupelně osobitý ráz a navíc prostor pomohou perfektně uspořádat. Košík do sprchového koutu, háčky s přísavkami, dávkovač na mýdlo, moderní koš, krásné praktické nádoby… ať potřebujete cokoli, v naší nabídce si můžete vybrat z mnoha verzí a barev.

Prohlédněte si všechny koupelnové doplňky
Bambusový dávkovač na mýdlo DRAGAN je umístěný vedle složených ručníků na bílé polici v koupelně plné lázeňských předmětů.
Na podlaze koupelny před zelenou vanou stojí šedozelený úložný koš UPPRÄMEN plný předmětů pro péči o tělo.
Pět bílých háčků TISKEN s přísavkami visí v řadě na stěně koupelny. Na háčcích jsou zavěšené pruhované ručníky, houby a kartáče.
Detailní záběr na skleněnou nádobu s víkem SILVTJÄRN, která je umístěná na šedém stole s drobnými šperky uvnitř.
Detailní záběr na černý ocelový sprchový věšák BLECKSJÖN, který visí na stěně koupelny a je naplněný lahvičkami s mýdlem a kartáčem.
Prohlédněte si všechny koupelnové doplňky

Mazaná úložná řešení do koupelny

Máte koupelnu, která neoplývá prostorem? K uložení ručníků, čisticích prostředků a další výbavy, která by měla být při ruce, ale ideálně ne na očích, můžete použít flexibilní, praktická řešení, jako je koupelnový vozík s kolečky nebo lavice s policí. Máme jich celou řadu, takže určitě najdete variantu, která do vaší koupelny zapadne velikostí i stylem.

Prohlédněte si všechna úložná řešení do koupelny
Bílý vozík VESKEN s různými koupelnovými nádobami a lahvičkami a béžové pantofle SKOVELSJÖN.
Bílá lavice MUSKAN stojící pod oknem v koupelně. Na jedné polici je komínek bílých ručníků VÅGSJÖN.
Prohlédněte si všechna úložná řešení do koupelny

Plánování a konzultace

Rady na míru od odborníků

Více informací

Instalační služba

Kompletní servis pro kuchyni i koupelnu

Více informací

Druhý život nábytku

Peníze za váš použitý nábytek IKEA

Možnosti platby

Jak platit v obchodním domě a online

Více informací

Koupelna by měla být praktická

Kam vedou naše kroky každé ráno po probuzení? Sotva opustíme vyhřátou postel, zamíříme do koupelny, kde se ještě rozespalí věnujeme ranní hygieně. Naše vnímání světa je ještě zastřené sny, proto oceníme praktickou koupelnu, kde má koupelnový nábytek a vůbec vše svoje místo, a která je také logicky uspořádaná. Totéž oceníme i večer, když zde chceme zrelaxovat po náročném dni, smýt ze sebe starosti všedních dnů a do postele uléhat, alespoň trochu, s čistou hlavou.

Pořiďte si moderní koupelnový nábytek

Aby koupelna byla skutečně koupelnou, je třeba vsadit na to správné vybavení koupelny. Nábytek do koupelny je pomyslnou třešničkou na dortu, když přijde na vybavení vašeho interiéru. I když tady netrávíme dlouhé hodiny, přesto by měl být moderní, praktický a všechny jednotlivé kousky by spolu měly ladit, aby koupelna měla jednotný vzhled. Není třeba kupovat rovnou sestavu koupelnového nábytku, můžete si ji sami sestavit dle svého, a vzhled nakonec podtrhnout vhodným osvětlením.

Co všechno má v koupelně své místo?

Když se řekne koupelna, asi každý si vybaví malou místnůstku bez oken, nebo s jedním malým okénkem, kde je toaleta, umyvadlo, sprcha nebo vana, a zrcadlo. Opravdu je tohle skutečně všechno, co při zařizování koupelny máte shánět? Jasně že ne! Důležitý je také výběr úložných prostor, kam naskládáte tělovou i pleťovou kosmetiku, polička, na kterou postavíte kelímek a kartáček, baterie do koupelny, ručníky, osušky, věšáky na ně, a mnoho dalšího. To vše v naší nabídce najdete. Můžete si tak vybrat to nejlepší právě pro vás.

Jak vybrat ten pravý nábytek do koupelny?

Klíčem k pěkné a zároveň praktické koupelně je její vybavení. Univerzální návod na to, jak ji zařídit neexistuje, protože je třeba vzít v potaz velikost místnosti, vaše finanční možnosti a potřeby. Skloubit to všechno dohromady není vždy lehké. Pár tipů, jak dosáhnout útulné koupelny pro vás ale přece jen máme, nakouknout můžete i do naší galerie inspirativních řešení na zařízení koupelny. Vyberte si styl, ve kterém si koupelnu přejete, změřte ji a pusťte se do výběru nábytku do koupelny. Vše s ohledem na místo, které máte k dispozici. Jak velká bude vana? Nenahradíte ji spíš sprchou? Jak velké zrcadlo nad umyvadlo si můžete dopřát? Kolik místa vám zbyde na koupelnové skříňky? Umyvadlo slaďte s vanou nebo sprchovým koutem, koupelnové skříňky se skříňkou pod umyvadlo, umístěte sem vhodné osvětlení a pořiďte si koupelnový textil v barvě, kterou máte rádi. Pokud vám zbyde místo, můžete do koupelny umístit také pračku.