Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Kuchyňské a stolní nádobí

Pokles cen pokračuje i na jaře

Trvale jsme snížili ceny už téměř 6 000 výrobků. Proč? Protože váš domov si to zaslouží. Nakupujte za doposud nejnižší ceny ještě dnes.

Všechny výrobky
Všechny výrobky

Šťastný pátek, každý pátek!

Užijte si každý pátek s IKEA Family hned tři nabídky! Hlavní jídla v restauraci za 50 % původní ceny, vybrané bytové doplňky s 50% slevou, a navíc 20% sleva na celou vybranou kategorii výrobků! Platí vždy pouze v pátek a pouze v obchodních domech. Všechny podmínky.

Co vše nabízí Šťastný pátek?

Zútulněte si podzim

Když začíná padat listí a teplota, je čas na útulné posezení s partou přátel a syčící pánví VARDAGEN. Nádobí VARDAGEN je vyrobeno z litiny a s každým dalším jídlem a vzpomínkou je lepší a lepší.

Podívejte se na všechno nádobí
Litinová pánev VARDAGEN s opečenou zeleninou položená na dubovém prkénku ARTISTISK na stole prostřeném pro slavnostní večeři.
Dva lidé připravují jídlo v bílé kuchyni. Stůl je pokrytý ubrusem OMBONAD, na kterém je několik talířů a nádobí.
Podívejte se na všechno nádobí

Objevte naše nejpopulárnější kolekce

Série nádobí IKEA 365+ – nádobí pro všechny příležitosti
Série UPPFYLLD – barevné a cenově dostupné kuchyňské náčiní
Série na skladování potravin IKEA 365+ – spolehlivé skladování surovin a zbytků
Série nádobí na vaření VARDAGEN – tradiční litinové nádobí
Série KORKEN – skleněné dózy na konzervaci a vystavení
Řada KONCIS - Pomůcky na vaření z nerezové oceli
kde všude si lze objednávku vyzvednout</a>.</p>","quote":"","cite":"","jobtitle":"","textAreaType":"text","textAreaLink":{"type":"external","openInNewWindow":false,"url":"https://www.ikea.com/cz/cs/profile/signup/"},"textAreaButtonLabel":"Stát se členem IKEA Family","textAreaButtonIsPrimary":true,"imagelink":{"type":"page","url":""},"backgroundColor":{"type":"fixed-color","value":"ikeaFamily"},"layout":"text-landscape"},"settings":{"siteFolder":"cz/cs","productFragmentsEsiUrl":"https://www.ikea.com/cz/cs","siteBaseUrl":"https://www.ikea.com","locale":"cs-CZ","textDirection":"ltr"},"translations":{"ariaLabelOpenNew":"Otevře se v nové záložce nebo okně","quotationMarksOpen":"“","quotationMarksClose":"”"}}">

Doručení do PPL Parcelshopu nyní již od 49 Kč

Vyberte si výrobky z pohodlí domova a doručení nechte na nás. Členové IKEA Family a IKEA for Business si nově mohou při objednávce nad 1 500 Kč vyzvednout svůj nákup od 49 Kč. Podívejte se, kde všude si lze objednávku vyzvednout.

Stát se členem IKEA Family

Klikni a vyzvedni

Objednávky, které si vyzvednete sami

Více informací

Dovoz a odvoz

Sem s novým, pryč se starým

Více informací

Uvařit dobré jídlo je umění, ještě důležitější je umět ho naservírovat. I to nejlepší jídlo totiž ztratí na lákavosti špatným servírováním. Co s tím? Inspirujte se naší nabídkou kuchyňského a stolního nádobí a grilů a buďte za mistra kuchyně. 

Kouzlo dobrého jídla se ukrývá nejen v surovinách 

K tomu, abyste potěšili svoje nejbližší i jiné hosty dobrým jídlem, budete potřebovat nejen kvalitní potraviny, ale taky hrnce a další kuchyňské náčiní, kuchyňský textil, stolní nádobí, příbory, nádobí k servírování, jídelní textil a ubrousky, v případě grilování přijde vhod i grilovací sada. Kouzlo dobrého jídla totiž nespočívá jen v samotném vaření, ale taky v tom, kde a jak ho servírujete. 

Víte, že nejkritičtějšími strávníky jsou děti? Jsou totiž upřímné a jídlo umí pochválit i odsoudit. Chcete minimalizovat riziko neúspěchu mezi dětskými spolustolovníky? Naservírujte jim jídlo v pestrobarevném dětském nádobí.  

Náš tip na závěr: Při vaření většinou zamažeme hromadu nádobí, proto nejsou od věci i doplňky na mytí nádobí.