Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Dekorace

Pokles cen pokračuje i na jaře

Trvale jsme snížili ceny už téměř 6 000 výrobků. Proč? Protože váš domov si to zaslouží. Nakupujte za doposud nejnižší ceny ještě dnes.

Všechny výrobky
Všechny výrobky

Malé skrýše, které udělají velký dojem

Když na své drobnosti pořídíte takto dekorativní krabice, můžete je bez obav nechat všem na očích. Jemné zaoblené tvary, hezký vzor uvnitř a perfektně sedící víko potěší každé oko. A když krabice právě nepoužíváte, můžete je úhledně sdružit.

Prohlédněte si všechny úložné krabice a koše
Dvě malé bílé kulaté dekorativní krabice s víkem na ratanové lavici. Přes lavici a krabici jsou přehozené utěrky s modrými a oranžovými proužky.
Nízká béžová dekorativní krabice s víkem a několika oddíly na šperky a další doplňky. Víko je odklopené.
Prohlédněte si všechny úložné krabice a koše

Šťastný pátek, každý pátek!

Užijte si každý pátek s IKEA Family hned tři nabídky! Hlavní jídla v restauraci za 50 % původní ceny, vybrané bytové doplňky s 50% slevou, a navíc 20% sleva na celou vybranou kategorii výrobků! Platí vždy pouze v pátek a pouze v obchodních domech. Všechny podmínky.

Co vše nabízí Šťastný pátek?

Ukažte, co máte rádi

Police na obrázky MOSSLANDA si zamilujete. Můžete na nich vystavit nejenom umělecká díla, ale i umělecké potřeby jako štětce, barvy a speciální přísady v lahvičkách a vůbec cokoli, co vám dělá radost.

Místnost v tmavých barvách, kde je na stěně pět polic na obrázky MOSSLANDA s grafikami v černých rámech. Šest malých úložných krabic.
Světlé malé zákoutí s bílými stěnami, kde je na bílé polici na obrázky MOSSLANDA vystavená řada bílých lahviček a výtvarných potřeb.

Plánování a konzultace

Rady na míru od odborníků

Více informací

Bytové zařízení

Pomoc s návrhem interiéru

Reklamační řád

Pokud nejste úplně spokojení

Více informací

Možnosti platby

Jak platit v obchodním domě a online

Více informací