Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Nábytek

Více než 50 % všech výrobků má novou nižší cenu

Pokračujeme ve zlevňování! Přidali jsme výhodnější kuchyně a úložné prostory všeho druhu. Každý druhý výrobek má tak v IKEA dlouhodobě nižší cenu. Hezčí domov nebyl nikdy dostupnější.

Klikni a vyzvedni ve svém městě nyní od 99 Kč

Vyberte si výrobky z pohodlí domova a doručení do vašeho města nechte na nás. Členové IKEA Family a IKEA for Business si nově mohou vyzvednout svůj nákup od 99 Kč. Podívejte se, kde všude si lze objednávku vyzvednout.

Stát se členem IKEA Family

Maximum úložného prostoru, minimum nepořádku

Přímo pod televizí se nachází místo jako stvořené k tomu, abyste je využili jako úložný prostor. Když se rozhodnete pro široký televizní stolek se zásuvkami a policemi, budete mít kam uložit nevzhledné věci, jako jsou dálkové ovladače, herní konzole a kabely. A když na police umístíte krabice nebo vložky, dodáte obývacímu pokoj čistější a upravenější vzhled.

Prohlédněte si všechny televizní stolky
Pod velkou televizí stojí černý televizní stolek BRIMNES. Jedna zásuvka je vytažená a obsahuje vložky. Na policích jsou plstěné krabice.
Na dvou světle šedých televizních stolcích SPIKSMED je televize, dálkové ovládání, dřevěné figurky koní, knihy a stolní lampa.
Prohlédněte si všechny televizní stolky

Vystavené, skryté, nebo něco mezi?

Představujeme ideálního společníka, když si chcete udělat čas sami pro sebe. Nový konferenční stolek IDANÄS nabízí tři úrovně úložného prostoru: nahoru umístíte, čím se chcete pochlubit (ano, je řeč o babiččině porcelánu), prostřední část poslouží jako knihovna a do spodních zásuvek můžete chytře schovat nepořádek.

Prohlédněte si všechny konferenční stolky
Tmavě hnědě mořený konferenční stolek IDANÄS s vázami a s nízkým štosem knih ve střední přihrádce.
Tmavě hnědě mořený konferenční stolek IDANÄS, na kterém stojí vázy, a přes jeho skleněnou desku jsou vidět knihy.
Prohlédněte si všechny konferenční stolky

Všechno na dosah a v pěkném provedení

Otevřené úložné díly vašemu prostoru dodávají otevřenost a ladnost. Na pohled jsou zajímavější než tradiční uzavřené skříňky a můžete v nich vystavovat své oblíbené rostliny nebo dekorace. Na věci, které na odiv vystavovat nehodláte, můžete použít vložky a krabice. Výsledkem bude elegantní vzhled.

Prohlédněte si všechny knihovny a policové díly
Na bílém otevřeném policovém dílu EKENABBEN v prosvětleném obývacím pokoji jsou úložné koše, knihy a kancelářské potřeby.
Bílá knihovna SKRUVBY s dekorativními předměty, úložnými krabicemi s víkem a pořadači na časopisy stojí u bílé stěny.
Prohlédněte si všechny knihovny a policové díly

Rovné linie ještě nikdy nebyly tak flexibilní

Prostor je drahocenný v každičké domácnosti. Novou rozkládací pohovku ÄLVDALEN jednoduše rozložíte z pohovky na postel, a vytvoříte tak multifunkční odpočinkovou zónu, kde si po každodenním shonu budete moct pročistit hlavu.

Prohlédněte si všechny rozkládací pohovky
Oranžová místnost s Knisa šedobéžovou rozkládací pohovkou ÄLVDALEN složenou v poloze pohovky, na které jsou úhledně naaranžované polštáře.
Knisa šedobéžová rozkládací pohovka ÄLVDALEN v rozložené poloze, na které jsou úhledně naaranžované doplňky pro postel.
Prohlédněte si všechny rozkládací pohovky

Dopřejte tomuto odkládacímu stolku šmrnc

Stolek KVISTBRO má pod deskou spoustu místa. Není to jen obyčejný stolek, na který si položíte knížku a hrnek s kávou.

Video: Pohled na úložný stolek KVISTBRO shora. Stolek je plný různých předmětů. Záběr se pohybuje a ke konci se ze stolku sypou kuličky.
Úložný stolek KVISTBRO vyfocený shora zobrazuje víko umístěné mírně stranou, aby odhalilo prázdný úložný prostor.

Montážní služba

Profesionální služba – u vás doma nebo ve firmě

Více informací

Klikni a vyzvedni

Nakupte online a sami si zboží vyzvedněte

Více informací

Druhý život nábytku

Peníze za váš použitý nábytek IKEA

Více informací

Možnosti placení

Jak platit v obchodním domě a online

Více informací

Nábytek má své místo v interiéru i exteriéru

Když se řekne nábytek, rozhodně se tím nemyslí jen skříně, postel, stoly nebo vybavení obývacího pokoje a dalších místností v interiéru. Pod slovem nábytek se ukrývají i kousky, které najdou uplatnění na balkonech, terasách a v posezení, která si budujeme u našich domovů. Zatímco interiérový nábytek by venku navlhl, ten venkovní je odolný, zvládne i nejrůznější rozmary počasí. Ať už vybíráte nábytek do interiéru nebo exteriéru, v IKEA si jistě vyberete.

Nábytek promění čtyři stěny v domov

Domov rozhodně netvoří podlahy a obvodové zdi, důležité je vnést do jednotlivých místností i ono pověstné teplo domova. A jak jinak toho dosáhnout, než že si pořídíte nábytek, který v sobě ukrývá kousek vás samotných? Vybírejte jej podle svého vkusu i potřeb, styl přizpůsobte ostatnímu vybavení. Atmosféru můžete doladit také pomocí bytových textilií, na pohovky položte polštáře, na okna umístěte závěsy, na stůl rozprostřete ubrus, přes postel přehoďte přehoz.