Přejít na hlavní obsah
Přeskočit na seznam výrobků

Úložné díly a organizéry

Pokles cen pokračuje i na jaře

Trvale jsme snížili ceny už téměř 6 000 výrobků. Proč? Protože váš domov si to zaslouží. Nakupujte za doposud nejnižší ceny ještě dnes.

Všechny výrobky
Všechny výrobky

Kdykoliv se ztratíte v nepořádku, pomůžeme vám znovu se najít

V každém nepořádku se skrývají nové možnosti. Protančete se do vysněného bydlení s řešeními, které šetří místo i peněženku.

Objevte více

Vstupte do nové sezóny v klidu a s přehledem

Přechod z podzimního a zimního šatníku na ten jarní a letní a zase zpátky se dá zvládnout s grácií. Podívejte se, jak naše odolné, funkční šatní stojany a police na boty pomáhají uskladnit výbavu na všechny sezóny a využít každičký centimetr prostoru.

Bílý šatní stojan s úložným prostorem na boty MACKAPÄR zaplněný oblečením a botami v pastelových barvách, stojící v předsíni ve výrazných pastelových tónech.
Předsíň se zářivě žlutou stěnou, u které stojí bílá police na boty MACKAPÄR se čtyřmi policemi, kde jsou uložené různé typy bot.
Bílá šatní skříň s posuvnými dveřmi, tenisová raketa a taška v dětském pokoji se světle zelenou stěnou a dřevěnou podlahou.
Bílý šatní stojan s úložným prostorem na boty MACKAPÄR s dvěma policemi stojící v předsíni vymalované světle šedou barvou. Na polici jsou bílé tenisky, nad nimi visí růžový kabát.
Bílý věšák na klobouky s policemi na šátky, krabice a rukavice, namontovaný na světle zelené stěně v předsíni.

Najděte si dokonalé úložné řešení

Série KALLAX – univerzální úložný prostor, který vše uspořádá do úhledných čtverců a který si snadno uzpůsobíte podle svého
Série nábytku do obývacích pokojů HAUGA – všestranné úložné řešení v tradičním stylu za cenu, kterou si zamilujete
Série BILLY – nejoblíbenější knihovny na světě, které nikdy nevyjdou z módy, se postarají o mnohem víc než jen o knihy
Úložný systém BESTÅ – vytvořte si pomocí modulárních dílů, dvířek a čel zásuvek své ideální úložné řešení
Série TONSTAD – úložné řešení nabízející nadčasový design, klasickou kartáčovanou dýhu a vzhled i dojem vysoké kvality
Série IDANÄS – klasický venkovský nábytek s propracovanými detaily a moderními funkcemi

Úložné prostory – to zní jako nuda. Ale nemusí být!

Policový díl KALLAX je jako plátno, na kterém můžete svou osobnost vystavit na odiv. Nebo jej doplňte dvířky či krabicemi, do kterých schováte to, čím se chlubit nechcete.

Prohlédněte si sérii KALLAX
Video: Policový díl KALLAX je prázdný. Postupně se plní keramikou, přidají se dvířka, a nakonec uvnitř sedí kočky.
Lesklý bílý policový díl KALLAX se třemi modro-černě vzorovanými úložnými krabicemi DRÖNA a jednou krabicí úplně nahoře.
Prohlédněte si sérii KALLAX

Podívejte se, jak šikovně vyřešit úložné prostory

I malá změna udělá velký rozdíl, a to platí i pro organizování. Ve vysílání IKEA Live vám představíme oblíbené výrobky s chytrým a multifunkčním designem, které vám usnadní život. Ať už rádi pletete, malujete, vaříte nebo pracujete z domu.

Přejít na IKEA Live

Na těchhle policích se můžete návrhářsky vyřádit

Elegantní úložné police, které si upravíte na míru, nemusejí být nutně drahé. Tyto policové díly snadno přizpůsobíte svým potřebám i smontujete, a to za velmi příznivou cenu. Takže si můžete navrhnout takové úložné řešení, které bude vašemu stylu i prostoru dokonale vyhovovat.

Prohlédněte si všechny policové díly
Bílá úložná sestava VIHALS je v obývacím pokoji / jídelně a na policích leží krabice, knihy a stolní nádobí.
Tmavě žlutozelená pohovka JÄTTEBO před sestavou bílých skříněk EKET s dvířky a bez dvířek na světlé stěně.
Prohlédněte si všechny policové díly

Klikni a vyzvedni

Nakupte online a sami si zboží vyzvedněte

Více informací

Plánování a konzultace

Rady na míru od odborníků

Více informací

Instalační služba

Kompletní servis pro kuchyni nebo koupelnu

Více informací

Možnosti platby

Jak platit v obchodním domě a online

Více informací

Chcete mít ve svých věcech pořádek? Pak zaměřte svou pozornost na úložný nábytek. Nabízíme celou řadu úložných prostor, včetně šatních skříní, knihoven, vitrín, nástěnných polic, a dalších, například úložný systém do skříně. Tyto flexibilní výrobky se hodí do jakékoli místnosti u vás doma, ať už jde o ložnici nebo jídelnu. Zde je několik úložných řešení, která vám, jak doufáme, pomohou co nejlépe využít váš prostor a vaší domácnosti dodají nový vzhled!

Jaký úložný nábytek by nejlépe vyhovoval vašim potřebám? 

Podle typu místnosti si můžete vybrat z různých typů úložných prostor. V naší nabídce najdete spoustu praktických řešení na uspořádání vašich věcí, a to bez ohledu na to, zda potřebujete úložné prostory na knihy nebo oblečení, do obývacího pokoje nebo do předsíně. 

Hledáte místo, kde byste mohli vystavit dekorativní předměty a knihy? Ideálním řešením jsou regály. Ty nabízí nejen praktický úložný prostor, ale také vám umožní pomocí vystavených obrázků, časopisů nebo dokonce rostlin vyjádřit svůj vlastní osobitý styl. 

Potřebujete nábytek k uložení oblečení, bot a doplňků? Jasnou volbou jsou šatní skříně! Nabízíme řadu možností, jak si šatní skříň přizpůsobit svým specifickým potřebám. Můžete si vybrat z různých šatních skříní i interiérových organizérů, které odráží váš vlastní jedinečný styl a splňují vaše praktické potřeby i módní preference. 

Pokud nemáte dostatek místa, řešením může být malý úložný díl. Zásuvkový díl pod psacím stolem je praktickým pomocníkem, díky kterému zlepšíte využití prostoru, a do kterého schováte další nezbytnosti. Jestliže si potrpíte na pořádek, nezapomeňte na organizér na stůl, který vám pomůže udržet všechny věci na svém místě. 

Předveďte svou vlastní osobnost! 

Nábytek je často spojován pouze s funkcí ukládání, ale může nabídnout mnohem víc. Pokud chcete úložný nábytek, který vám poskytne nejen prostor k ukládání, ale také stylové a uspořádané bydlení, podívejte se na naši moderní úložnou sérii.  

Pokud se vám líbí myšlenka flexibilního úložného prostoru, který nabízí spoustu možností, podívejte se na náš úložný systém EKET. Nebo si prohlédněte praktickou sérii VIHALS. Tu snadno přizpůsobíte svým potřebám a můžete ji používat různými způsoby. Poskytne domov mnoha věcem, a to bez ohledu na jejich tvar nebo velikost. Jistě využijete také úložný prostor na dveře, třeba v podobě háčků na zavěšení županu v koupelně nebo svršků v předsíni.

Nespokojte se s kompromisem! Vylepšete své bydlení pomocí našich moderních možností!