Preskoči na glavni izbornik

IKEA aplikacije

Postoje razni načini na koje je moguće urediti dom uz pomoć tvrtke IKEA – i razne aplikacije koje ti u tome mogu pomoći. Naše IKEA aplikacije olakšavaju ti pronalazak inspiracije za uređenje doma, kupovinu namještaja i mnogo više. Sve što trebaš znati o njima pronaći ćeš na ovoj stranici.

Prikaz izbliza pametnog telefona u ruci

Skeniraj u IKEA aplikaciji i sam/a plati na blagajni

Oprosti se od čekanja u redu! S pomoću IKEA aplikacije možeš skenirati proizvode mobilnim uređajem i platiti ih na predviđenoj blagajni prije odlaska.

Kako to funkcionira? Jednostavno je! Moraš samo slijediti ova tri jednostavna koraka:

  1. Preuzmi IKEA aplikaciju na svoj mobitel. 
  2. Skeniraj proizvode i stavi ih u vreću ili košaricu za kupovinu.
  3. Skeniraj QR kôd na predviđenoj blagajni i plati!

IKEA aplikacija

Kupovina na jednostavniji način 

 

Uz pomoć IKEA aplikacije jednostavnije je unaprijediti dom, bez obzira na to gdje se nalaziš. Kupuj namještaj, stvaraj i dijeli popise za kupovinu, skeniraj proizvode u robnoj kući da saznaš više o njima, provjeravaj svoj IKEA Family profil ili samo pronađi inspiraciju, sve s IKEA aplikacijom.   

IKEA Home smart aplikacija

Učini svoj dan pametnijim  

Naš asortiman pametnih proizvoda dizajniran je da tvoju svakodnevicu učini pametnijom. A s IKEA Home pametnom aplikacijom spojenom s TRÅDFRI pristupnikom, jednostavno je uživati u njima. Otkrij pametniju svakodnevicu s pametnim pročišćivačima zraka, pametnim zvukom, pametnim zastorima i pametnom energijom.