Preskoči na glavni izbornik
Preskoči na popis proizvoda

Kućna elektronika

Ne znaš gdje ti je spajalica? Ili ne možeš pronaći račun s kojim kasniš?

Od držača za pisma i olovke do podloga za radni stol i kutija, naš će ti asortiman dodataka za radni stol pomoći da sve organiziraš i lako pronađeš. Tako ćeš manje tražiti stvari i imati više vremena za obavljanje posla.

Pogledaj sve nove proizvode
Pogledaj sve nove proizvode

Tvoje obiteljsko središte u kuhinji

Kao srce doma, kuhinja je spremna za suočavanje sa strkom i gužvom obiteljskog života. Privlačan namještaj i brojne pametne značajne osigurat će dovoljno mjesta za sve. 

Je li ovo godišnje doba kihanja i šmrcanja?

Pročišćivač zraka uklanja pelud i štetne čestice, pa ćeš u svojem domu udisati čišći zrak. Naši su dostupni u brojnim oblicima i veličinama, uključujući one koje je zaista lako pomicati iz jedne prostorije u drugu.

Pogledaj sve pročišćivače zraka i dodatke
Bijeli STARKVIND pročišćivač zraka stoji na kraju bijelog KLEPPSTAD kreveta ispred ANNAKAJSA zavjese za zamračivanje.
Pogledaj sve pročišćivače zraka i dodatke

Klikni i preuzmi

Narudžbe koje možeš samostalno preuzeti

Saznaj više

Dostava i odvoz

Unosimo novo, iznosimo staro

Saznaj više

Montaža

Kompletna usluga za kuhinju ili kupaonicu

Saznaj više

Kućna elektronika

Nadogradi svoj životni prostor s proizvodima iz našeg asortimana kućne elektronike. Od pametne rasvjete do zvučnika, imamo proizvode koji će uzdići tvoj dom. Zaroni u budućnost udobnosti, praktičnosti i stila s našim pametnim asortimanom.

Što su ovi uređaji za pametni dom?

Zanima li te svijet pametnih domova? Sjajno! Mnogi se pitaju kako ovi uređaji mogu olakšati njihov život i učiniti ga ugodnijim. Uređaji za pametni dom besprijekorno povezuju tvoju svakodnevnicu. Prilagodi rasvjetu, napuni svoj pametni telefon, odaberi popis za reprodukciju ili spusti rolete s lakoćom. Iskusi čaroliju doma koji odgovara na tvoje potrebe.

Integracija pametne rasvjete u tvoju dnevnu rutinu

Rasvijetli svoj život s čudima pametne rasvjete. Kako može poboljšati tvoju dnevnu rutinu? Naša kolekcija kućne elektronike uključuje različite mogućnosti pametne rasvjete koje mogu trenutno transformirati tvoj prostor. Stvaraj raspoloženja, kontroliraj svjetlinu i štedi energiju – sve samo pritiskom gumba.

Simfonija stila i zvuka

Uzdigni svoj dom savršenim spojem stila i zvuka. Naši SYMFONISK Wi-Fi zvučnici, suradnja s tvrtkom Sonos, besprijekorno se integriraju u tvoje stambene prostore, pružajući svestrane opcije poput lampi sa zvučnikom i zvučnika za biblioteku. Uroni u simfoniju odličnog dizajna i besprijekorne kvalitete zvuka. Pretvori svoj prostor u skladno utočište sa zvučnicima koji se bez napora stapaju s tvojim načinom života. Glazba nikada nije izgledala ili zvučala ovako dobro!

Održavanje i maksimiziranje tvoje kućne elektronike

Jedna od prednosti stvaranja pametnog životnog prostora dramatično je smanjenje zapetljanih kabela. Međutim, kabeli su i dalje dio naše stvarnosti. Ali ne brini, imamo proizvode za ukroćivanje kaosa kabela kod kuće. Započni tako da ih grupiraš prema vrsti uređaja – punjači, slušalice ili USB kabeli. Upotrijebi obojane ili označene vezice kabela za razlikovanje. Upotrebljavaj kopče za kabele ili organizatore za održavanje urednosti i sprječavanje zapetljavanja. Razmisli o zaštiti za kabele za jednostavan izgled, skrivajući višestruke žice unutar jedne navlake. S ovim pametnim rješenjima, reći ćeš zbogom zbunjenom neredu kabela i pozdraviti uredan, organizirani raspored kućne elektronike.

Zapamti, tvoj je dom više od prostora – odraz je tvojeg stila i platno za inovacije. Uroni u svijet kućne elektronike, gdje udobnost susreće najnoviju tehnologiju.